Zakaj so vedno bolj priljubljene?

Gradnja z lesom

Lesena gradnja počasi a vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira, ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov, v katere spadajo razni poslovni, proizvodnji, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti. Leseni objekti nudijo uporabnikom zdravo bivalno ali delovno okolje, saj les znanstveno dokazano na okolico deluje pomirjajoče in sproščujoče.

Z uporabo lepljenega lesa na večjih objektih, enostavno rešujemo dolge razpone, obenem pa z večjimi prerezi lepljenih nosilcev dosežemo zelo dobro ognjevarnost, brez dodatne zaščite lesa. Tako leseni nosilci lahko ostanejo kot viden element strešne, stropne ali stenske konstrukcije, kar prostoru daje toplino in privlačen izgled.

Hitra, natančna in ekonomična gradnja.
Inovativne arhitekturne zamisli
Ognjevarnost konstrukcije
Zdravo in udobno bivanje
Trajnost objekta
Najrazličnejše oblike in dimenzije za vse vrste objektov

Poglejte si...

leseni objekti, strešne konstrukcije in lesene fasade

Kako so zgrajeni...

Leseni objekti

Lesena gradnja počasi a vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira, ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov. Sem spadajo razni poslovni, proizvodnji, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti.

Preberite več

Poglejte si

Strešne konstrukcije

Lepljene konstrukcije se uporabljajo pri večjih razponih, z zahtevo po povečani nosilnosti in pa kadar želimo, da je konstrukcija vidna, saj se les ne deformira, ter ostane tak kot je bil pri vgradnji.

Preberite več

Zakaj poskrbijo

Lesene fasade

Lesena fasada kot zaključni element poskrbi za lep in unikaten izgled zunanjosti objekta. Fasada na objektu je lahko v celoti iz lesa, odlično pa se ujame tudi v kombinaciji z drugimi materiali kot so pločevina, kamen, vlakno-cementne plošče, fasadni omet in steklo.

Preberite več

Poglejte si...

Galerija gradnje z lesom

Želite pomoč pri nakupu hiše?
Piši nam
© 2024 CI produkt d.o.o., Vse pravice pridržane.